- Berichten
- 79
Gister voor het eerst een low en slow sessie.
Op het menu stonden spareribs.
Het was ook gelijk de eerste keer om de diffusor plate te gebruiken van mijn master touch premium. Het klaar maken van de bbq ging dan ook met veel twijfel, was het wel goed zo?? De keuze was gevallen op de minion methode. Dit is uitstekend bevallen al was er na 3 uur wel een enorme piek in temperatuur, waarschijnlijk toch teveel briketten tegelijk aan in combinatie dat het water uit de lekbak inmiddels verdampt was.
Helaas niet veel foto’s maar het resultaat was heerlijk. Heb de 3-2-1 methode gebruikt en de ribs waren heerlijk mals en zo lekker van smaak.
Iedereen heeft er heerlijk van genoten.
Tijdens (en na) deze sessie had ik wel van 1 probleempje. Met een gesloten deksel lekte de weber op een paar plekken vet langs de rand. Zijn er meer mensen die dit probleem hebben gehad? Komt het misschien door het gebruik van lekbak met water??
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Op het menu stonden spareribs.
Het was ook gelijk de eerste keer om de diffusor plate te gebruiken van mijn master touch premium. Het klaar maken van de bbq ging dan ook met veel twijfel, was het wel goed zo?? De keuze was gevallen op de minion methode. Dit is uitstekend bevallen al was er na 3 uur wel een enorme piek in temperatuur, waarschijnlijk toch teveel briketten tegelijk aan in combinatie dat het water uit de lekbak inmiddels verdampt was.
Helaas niet veel foto’s maar het resultaat was heerlijk. Heb de 3-2-1 methode gebruikt en de ribs waren heerlijk mals en zo lekker van smaak.


Iedereen heeft er heerlijk van genoten.
Tijdens (en na) deze sessie had ik wel van 1 probleempje. Met een gesloten deksel lekte de weber op een paar plekken vet langs de rand. Zijn er meer mensen die dit probleem hebben gehad? Komt het misschien door het gebruik van lekbak met water??
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk