Beef en Steak

De eerste keer beerchicken

Bigpapa

Tondelzoeker
Berichten
7
Vandaag mijn Grill Guru aangestoken.
Eerst 2 uur in laten branden op 200° ( Werdt mij verteld) en toen maar een beerchicken gedaan. Op 180° een uur.
De kamado is een verademing, hij blijft constant op 180 ° staan. In het begin en beetje gespeeld met het gas en rempedaal 😉, daarna was het kinderspel.
Ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt.
De chicken was fantastisch, heerlijk knapperig.

IMG_20210809_163803.jpg
 
Heel mooi, ik denk goed genoeg voor een tokkie.
 
Dat is letterlijk een lekker kippetje ;) mooi plaatje.
Die tokkie is denk ik wel verdiend zo.
 
Dat dametje ziet er piekfijn uit hoor. Gefeliciteerd met je Tokkie🐔 alvast
 
Terug
Bovenaan Onderaan