- Berichten
- 7.309
Beste BBQ-vrienden,
Hier zijn we ook los... we gaan lekker Koud Gerookte Zalm maken:

Twee mooie zalmzijdes bij Sligro gehaald:


Behalve het zout en basterdsuiker mengsel werk ik ook met Dille tips (goeie tip Rolaanndd) dus hier komt mijn charmante assistente:


Kijk die concentratie en toewijding... mijn lieve dochter Lizelot (9 jaar oud)

Dan bedekken met het suiker-zout mengsel:

Nu in de koeling en morgenavond weer verder samen... laters!
Hier zijn we ook los... we gaan lekker Koud Gerookte Zalm maken:

Twee mooie zalmzijdes bij Sligro gehaald:


Behalve het zout en basterdsuiker mengsel werk ik ook met Dille tips (goeie tip Rolaanndd) dus hier komt mijn charmante assistente:


Kijk die concentratie en toewijding... mijn lieve dochter Lizelot (9 jaar oud)

Dan bedekken met het suiker-zout mengsel:

Nu in de koeling en morgenavond weer verder samen... laters!