_Martijn
Vuurmaker
- Berichten
- 55
Er zijn van die dagen dat je iets heel simpels wilt maken en het uiteindelijk iets meer wordt. Gisteren was het weer tijd voor een broodje hamburger. Dat is dus buns maken, gehakt kruiden etc. En dan blijkt er gehakt over te zijn. Aangezien weggooien zonde is een extra laag:
Voor de liefhebbers hierbij alvast de recepten:
Buns: http://www.completelydelicious.com/2013/07/burger-buns.html
Saus: http://allrecipes.com/recipe/allstar-hamburger-sauce/
Gehakt (350 gr rundergehakt): teentje knoflook, paprikapoeder, uitje, eetlepel Worcestersaus. Totaal vier burgers van gemaakt.
Verder wat veldsla, tomaat, Cheddar en pickled jalapenos.
Het enige wat eigenlijk nog vervangen moet worden is de Cheddar, dit is nu van die plakjes uit de supermarkt. Mochten er idee?n zijn, dan zijn ze van harte welkom.
Na het zien van de foto's mag er waarschijnlijk komend weekend een variant gemaakt worden voor de buren: ze willen graag bacon. Aangezien daar alles beter van wordt moet dat natuurlijk gemaakt worden. Wordt waarschijnlijk vervolgd!

Voor de liefhebbers hierbij alvast de recepten:
Buns: http://www.completelydelicious.com/2013/07/burger-buns.html
Saus: http://allrecipes.com/recipe/allstar-hamburger-sauce/
Gehakt (350 gr rundergehakt): teentje knoflook, paprikapoeder, uitje, eetlepel Worcestersaus. Totaal vier burgers van gemaakt.
Verder wat veldsla, tomaat, Cheddar en pickled jalapenos.
Het enige wat eigenlijk nog vervangen moet worden is de Cheddar, dit is nu van die plakjes uit de supermarkt. Mochten er idee?n zijn, dan zijn ze van harte welkom.
Na het zien van de foto's mag er waarschijnlijk komend weekend een variant gemaakt worden voor de buren: ze willen graag bacon. Aangezien daar alles beter van wordt moet dat natuurlijk gemaakt worden. Wordt waarschijnlijk vervolgd!