- Berichten
- 20.952

Titel

Auteurs: Karsten "Ted" Aschenbrandt/Rudolf Jaeger
ISBN: 978 3 86852 287 7
Taal: Duits
Aantal blz:160
Waar te koop: Bol.com, Book Depository
Prijs in ?: 29,99
Bespreking:
Dit Duitse boek is geschreven door twee actieve leden van de Duitse Grillsportverein.
Het behandeld de geschiedenis van het barbecuen en gaat uitgebreid in op hoe een offsetsmoker, en water smoker gebruikt kunnen worden.
Ze gebruiken hiervoor meerdere en duidelijke foto's.
Ook het onderhoud van een offsetsmoker wordt behandeld.
Natuurlijk worden ook allerlei soorten rookhout besproken en de mogelijke bbq gadgets en tools.
Verder komen er recepten aan bod voor varken, rund, lam, gevogelte, bijgerechten, brood, snacks en desserts.
De recepten zijn duidelijk en niet al te ingewikkeld.
Op mijn to-do-lijst komt Spanferkelrucken mit Malzbiersauce.
Voor degene die geen problemen hebben met Duits is het een leuk boek, de prijs is wel wat aan de hoge kant.
BTW er schijnt een nieuwe voorkant van het boek te zijn.