- Berichten
- 546
Dag en hallo!
Na meer dan eens tips te hebben opgescharreld en discussies met plezier heb gevolgd, bedacht ik me; hey! Je kunt zelf toch verdorie ook een acc aanmaken?! En zo geschiedde
De naam is Renรฉ, 34 winters jong. Mijn souschef is mijn dochtertje Elin, van 3 Die vindt alles wat met de BBQ te maken heeft ontzettend fascinerend en wil met alles helpen (sausjes, rubs, glacen, etc). Laat ik nu ook net die drive en passie in het BBQโen hebben!
 Die vindt alles wat met de BBQ te maken heeft ontzettend fascinerend en wil met alles helpen (sausjes, rubs, glacen, etc). Laat ik nu ook net die drive en passie in het BBQโen hebben!
2 jaar geleden begonnen met een Weber MT 57cm, nu sinds een half jaar overgestapt op een Bastard Urban Large (had de Weber graag gehouden, maar de tuin is niet groot genoeg, verdikke). Ik ben verliefd op dat ding, geweldig apparaat! Op vakantie zit de WGA standaard bij de bagage, ook al een apparaat om blij van te worden.
lk mag het liefst een paar frikadelletjes omdraaien met daarnaast een fijne shaslick... Nee, gekheid! Sinds ik spareribs maakte volgens de 321 wilde ik nooit anders meer. En zo is het eigenlijk gegaan, in een notendop.
 Sinds ik spareribs maakte volgens de 321 wilde ik nooit anders meer. En zo is het eigenlijk gegaan, in een notendop.
ik zie er naar uit om de ervaringen van anderen te mogen lezen en watertandend naar alle machtig mooie fotoโs te kijken. En hier en daar een discussie hebbend over hetgeen waar we allemaal zo graag over mogen praten Tot typens!
 Tot typens!
Ps. Vandaag voor het eerst Brisket gedurfd, alhier het resultaat
		
		
	
	
		 
	
Ben dโr content mee
	
		
			
		
		
	
				
			Na meer dan eens tips te hebben opgescharreld en discussies met plezier heb gevolgd, bedacht ik me; hey! Je kunt zelf toch verdorie ook een acc aanmaken?! En zo geschiedde

De naam is Renรฉ, 34 winters jong. Mijn souschef is mijn dochtertje Elin, van 3
 Die vindt alles wat met de BBQ te maken heeft ontzettend fascinerend en wil met alles helpen (sausjes, rubs, glacen, etc). Laat ik nu ook net die drive en passie in het BBQโen hebben!
 Die vindt alles wat met de BBQ te maken heeft ontzettend fascinerend en wil met alles helpen (sausjes, rubs, glacen, etc). Laat ik nu ook net die drive en passie in het BBQโen hebben!2 jaar geleden begonnen met een Weber MT 57cm, nu sinds een half jaar overgestapt op een Bastard Urban Large (had de Weber graag gehouden, maar de tuin is niet groot genoeg, verdikke). Ik ben verliefd op dat ding, geweldig apparaat! Op vakantie zit de WGA standaard bij de bagage, ook al een apparaat om blij van te worden.
lk mag het liefst een paar frikadelletjes omdraaien met daarnaast een fijne shaslick... Nee, gekheid!
 Sinds ik spareribs maakte volgens de 321 wilde ik nooit anders meer. En zo is het eigenlijk gegaan, in een notendop.
 Sinds ik spareribs maakte volgens de 321 wilde ik nooit anders meer. En zo is het eigenlijk gegaan, in een notendop.ik zie er naar uit om de ervaringen van anderen te mogen lezen en watertandend naar alle machtig mooie fotoโs te kijken. En hier en daar een discussie hebbend over hetgeen waar we allemaal zo graag over mogen praten
 Tot typens!
 Tot typens!Ps. Vandaag voor het eerst Brisket gedurfd, alhier het resultaat
Ben dโr content mee

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		
