- Berichten
- 746
Ribkarbonades waren het
....... maar dan geen mooie maar de meest budget versie dus een weer uitdaging er iets van te maken en het toch super simpel te houden.
De 5 karbonades voorzien van een laagje olie en rub, daarna opgestapeld met plakjes Cheddar ertussen en gefixeerd met cocktailprikkers....
Q opgestookt naar 160 graden, blokje kersenhout erbij en laten liggen tot een kerntemperatuur van 63 graden.
Skillet ernaast met puntpaprika, ui, tomaat en champignon met een drupje olie.
Van te voren had ik geen idee wat dat nou zou moeten worden en alles op het moment zelf bedacht en bij elkaar gestopt en........ het was nog lekker ook

De 5 karbonades voorzien van een laagje olie en rub, daarna opgestapeld met plakjes Cheddar ertussen en gefixeerd met cocktailprikkers....

Q opgestookt naar 160 graden, blokje kersenhout erbij en laten liggen tot een kerntemperatuur van 63 graden.
Skillet ernaast met puntpaprika, ui, tomaat en champignon met een drupje olie.
Van te voren had ik geen idee wat dat nou zou moeten worden en alles op het moment zelf bedacht en bij elkaar gestopt en........ het was nog lekker ook

