Beef en Steak

Cote de Boeuf

 
 

corny121

Vuurmaker
Berichten
51
Gisteren de schoon ouders op bezoek. Dus bij de plaatselijke slager een mooie cote de boeuf gehaald. Beetje Blues Hog bold & beefy rub er over.
72251dcaa7996e52d7f014b4ed10b10f.jpg


Daarna op de Grizzly. Op 120 graden richting de 41 graden kern. Ik vergeet altijd foto’s te maken van tijdens de bereiding, maar zowaar nu eens niet, heb er toch 1, dus mag ik hier weer eens wat plaatsen.

824c3a17f6b0c58c2ec5351b57f6a765.jpg


Daarna de BBQ richting de 250 graden waarna ik de boel nog even afgegrilt heb. Binnenkort komt er een gietijzeren rooster, maar onderstaand resultaat behaald.

c01f2d9b4858cda828a4d36ad75042d2.jpg


0c86fabe870f181976fda59e80cd71f1.jpg
 
Nou daar zou ik graag een vorkje van mee prikken 😁. Ziet er heerlijk uit.
 
Mooie steak, die heeft onze locale slager helaas niet. Mooi cuisson ook. Zo houd je de schoonouders wel tevreden
 
🤤 Ziet er top uit!
Komt op de todo lijst.
 
Complimenten! Mooi gelukt

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Lekker stuk vlees, de schoonouders zullen onder de indruk zijn geweest neem ik aan!
 
Ook zonder het gietijzeren rooster had ik’t gelust
 
Zo hee. Ziet er smakelijk uit zeg
Schoonouders zijn verwend
 
Terug
Bovenaan Onderaan