Gisteren de schoon ouders op bezoek. Dus bij de plaatselijke slager een mooie cote de boeuf gehaald. Beetje Blues Hog bold & beefy rub er over.
Daarna op de Grizzly. Op 120 graden richting de 41 graden kern. Ik vergeet altijd foto’s te maken van tijdens de bereiding, maar zowaar nu eens niet, heb er toch 1, dus mag ik hier weer eens wat plaatsen.
Daarna de BBQ richting de 250 graden waarna ik de boel nog even afgegrilt heb. Binnenkort komt er een gietijzeren rooster, maar onderstaand resultaat behaald.

Daarna op de Grizzly. Op 120 graden richting de 41 graden kern. Ik vergeet altijd foto’s te maken van tijdens de bereiding, maar zowaar nu eens niet, heb er toch 1, dus mag ik hier weer eens wat plaatsen.

Daarna de BBQ richting de 250 graden waarna ik de boel nog even afgegrilt heb. Binnenkort komt er een gietijzeren rooster, maar onderstaand resultaat behaald.

