Ik kon het niet laten op toch voor een midweekje Ameland een vakantie BBQ aan te schaffen, dus na veel posts hier ook voor een WGA gegaan. Vandaag aangeslingerd voor wat mooie stukken vlees...
Was te laat begonnen met opstarten dus gekozen om te beginnen met wat als eerste klaar zou zijn, de T-bones dus om later op de avond te cote de boeuf te verorberen
Past precies
Al doende leert men, en ik kwam erachter dat met deze lading kooltjes goed afgrillen niet ging lukken, om te zorgen dat ze niet te ver door zouden garen even het fornuis als gasbrander gebruikt; resultaat :
Nou goed te nassen hoor! Ondertussen de cote de boeuf erop met 2 verse kooltjes erbij voor de zekerheid. Temp bleef mooi stabiel op 135 graden.
Geleerd van m?n afgrill foutje bij een kerntemperatuur van 50 graden wat verse ecobrasas in de starter gegooid om de temp omhoog te gooien, resultaat mocht er wezen:
Heerlijk gegeten, en ontzettend blij met de WGA!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

Was te laat begonnen met opstarten dus gekozen om te beginnen met wat als eerste klaar zou zijn, de T-bones dus om later op de avond te cote de boeuf te verorberen

Past precies

Al doende leert men, en ik kwam erachter dat met deze lading kooltjes goed afgrillen niet ging lukken, om te zorgen dat ze niet te ver door zouden garen even het fornuis als gasbrander gebruikt; resultaat :


Nou goed te nassen hoor! Ondertussen de cote de boeuf erop met 2 verse kooltjes erbij voor de zekerheid. Temp bleef mooi stabiel op 135 graden.

Geleerd van m?n afgrill foutje bij een kerntemperatuur van 50 graden wat verse ecobrasas in de starter gegooid om de temp omhoog te gooien, resultaat mocht er wezen:


Heerlijk gegeten, en ontzettend blij met de WGA!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk