Van onze koopeenkoe voorraad komt het einde in zicht... De cote de boeuf hadden we nog. Bij mijn weten is het een heel stuk, dit lijkt een deel er van te zijn
Gewoon peper en zout, even op gloeiendhete briketten et voila!
Lekkere tomatensalsa erbij (was nog.over van gister)
3 tomaten, wat koriander en citroensap in de keukenmachine... Wat olie erbij en klaar!
Vergezeld met gebakken aardappeltjes uit de oven met wat knoflook en gerookt paprika poeder. Een homemade cocktailsausje erbij als dip. Mayo, ketchup, beetje rum, wat druppels tabasco... Heerlijk:
Witlof met kaas uit de oven erbij en smullen maar!
Onze kinderen blijken aaseters te zijn, die hebben het bot lekker afgekloven, en ze zijn nog geen 2 jaar...dat belooft wat!


Gewoon peper en zout, even op gloeiendhete briketten et voila!

Lekkere tomatensalsa erbij (was nog.over van gister)
3 tomaten, wat koriander en citroensap in de keukenmachine... Wat olie erbij en klaar!

Vergezeld met gebakken aardappeltjes uit de oven met wat knoflook en gerookt paprika poeder. Een homemade cocktailsausje erbij als dip. Mayo, ketchup, beetje rum, wat druppels tabasco... Heerlijk:

Witlof met kaas uit de oven erbij en smullen maar!

Onze kinderen blijken aaseters te zijn, die hebben het bot lekker afgekloven, en ze zijn nog geen 2 jaar...dat belooft wat!