BasBQ
Beef en Steak

Conserveren Oklahoma

 
 
 

Ghost

Gemarineerd
Berichten
1.146
Vandaag mijn Oklahoma eens een goede beurt gegeven.
Hij wordt eigenlijk niet meer gebruikt maar laat hem zeker niet op roesten .
Gisteren had ik hem al met hoge druk gereinigd.
Vandaag in de zon goed ingewreven met frituurolie.
Ziet er nieuw uit 🙂
IMG_20210908_122313.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ja moet nu nog even warm gestookt worden.
Dan bakt dat goed in.
 
Ook mijn terras haard heeft dezelfde behandeling gehad.
Nu nog even te warm om die in te stoken.
 
Ff warm stoken en die kan er weer tegenaan. Jammer dat je hem (haast) niet meer gebruikt. Ikzelf vind m’n smoker meer spectaculair om te stoken dan m’n Weber, maar ieder z’n voorkeuren uiteraard.

Wat doe je met de koude delen? Ook invetten?
 
Ja alles is ingevet.
Intussen ook warm gestookt.
Ook vuur gemaakt in gril en daarna ook in de rookkamer.
Spectaculair is het wel.
Maar verbruikt echt teveel hout per run.
 
Ja alles is ingevet.
Intussen ook warm gestookt.
Ook vuur gemaakt in gril en daarna ook in de rookkamer.
Spectaculair is het wel.
Maar verbruikt echt teveel hout per run.
Dat beaam ik, een run spareribs slaat een aardig gat in mijn houtvoorraad. Als je daar niet voordelig aan kunt komen is dat een prijzig gebeuren.
 
Ik vind het eerder verspilling 😏
Ik verwarm mijn woning met cvhaard.
1 run ribs verbruikt evenveel hout dan verwarming voor een koude dag.
Momenteel nog ongeveer 75 M3 hout staan dus dat is het probleem niet 😀
 
Terug
Bovenaan Onderaan