Beef en Steak

Chris Lilly's loafpan Chicken

rdmeijer

Vuurmaker
Berichten
82
Van de week even zitten bladeren in Big Bob Gibsons BBQ Boek. Gisteren een thermo-meter aangeschaft en een hele kip gekocht. Vandaag gaan we de loafpan Chicken van Chris Lilly voor het eerst proberen te maken.

Vanmorgen vroeg begonnen met zelfgemaakte friet voor te bakken en zojuist de kip in de rub gezet! Onder het voetbal gaat ie 2 uurtjes op de BBQ!
Nog weinig ervaring met temperatuur onder controle houden, dus... hopelijk gaat alles goed want we krijgen eters!!



Hier wat foto'tjes.
350t63k.jpg

nd4sxh.jpg

25jdo4h.jpg

20poxeu.jpg

bdp01u.jpg

2nr3ciq.jpg

21kzg1y.jpg

 
ben reuze benieuwd, succes er mee
 
Ik heb hem ook weleens gemaakt. Ik vond het recept lekker, maar door het in een bakblik te doen mis je wel een deel knapperig vel was mijn conclusie indertijd. Misschien dat jij betere ervaringen hebt straks, ben benieuwd.
 
Hij was heerlijk jongens. Temperatuur tussen de 150 en 160 kunnen houden.
duurde ongv 2.5 uur voordat alles boven de 75 graden was.

kon wel iets knapperiger het velletje. Maar het vlees was vol van smaak en super mals.


2lucabp.jpg

2ptvs5l.jpg

 
Terug
Bovenaan Onderaan