- Berichten
- 340
Vandaag de wsm 37 weer uit de kast voor wat chinese babybacks.. Recept beetje afgekeken van bbq-helden..en dan iets anders.. (geen hoisin maar zoete ketjap... Geen uien... Wel tamarinde pasta) http://bbq-helden.nl/recepten/chinese-spare-ribs
Mooie slab gehaald bij aalvink op de markt... Ontvliezen.. Ribs in de marinade
Wsm aan... Mooi op 110 op het rooster.. Hout erin. Ik rook vandaag met mesquite, twee handen vol.
Daar gaat ie dan..
Na 2 uur de eerste mop met de ingekookte marinade.. Elk half uur hierna weer..
Na 3 uur inpakken... Appelsap erbij.. Uurtje laten liggen..
Daarna uitpakken en weer uurtje op het rooster.. Weer elk half uur moppen met marinade..
En klaar! Als saus een ketjapsaus die m'n zwager vorige week uit de mouw schudde.. Past er perfect bij!
Saus met ketjap, vissaus, ketchup,honing,suiker,knoflookpoeder,gembersiroop en rijstazijn.. Zal recept bij de sauzen neerzetten.
Eten met patat en een caesar salade
Deze blijft aardig hoog op het lijstje, fingerlicking good .. wordt zeker weer eens gemaakt !

Mooie slab gehaald bij aalvink op de markt... Ontvliezen.. Ribs in de marinade


Wsm aan... Mooi op 110 op het rooster.. Hout erin. Ik rook vandaag met mesquite, twee handen vol.


Daar gaat ie dan..


Na 2 uur de eerste mop met de ingekookte marinade.. Elk half uur hierna weer..

Na 3 uur inpakken... Appelsap erbij.. Uurtje laten liggen..

Daarna uitpakken en weer uurtje op het rooster.. Weer elk half uur moppen met marinade..

En klaar! Als saus een ketjapsaus die m'n zwager vorige week uit de mouw schudde.. Past er perfect bij!

Saus met ketjap, vissaus, ketchup,honing,suiker,knoflookpoeder,gembersiroop en rijstazijn.. Zal recept bij de sauzen neerzetten.
Eten met patat en een caesar salade

Deze blijft aardig hoog op het lijstje, fingerlicking good .. wordt zeker weer eens gemaakt !