Beef en Steak

chinese bbq

boston bud

Vuurmaker
Berichten
66
maak dit al jaren op de gewone bbq,nu voor het eerst op het ei.wow wat lekker,twee eet lepels saus op drie karbonaadjes,even 2 uurtjes laten intrekken en
 
 
 
 
 
Dat is zeker lekker!
Ik combineer het zelf vaak met een zakje red roasted pork marinade, minimaal een nachtje laten marineren.
 
nix13 zei:
dennis zei:
nix13 zei:
Blijft een mooi gezicht die minimaal in de keuken.

Ehh....wat?
Ik geloof dat ik hem niet begrijp?
iPad doet een beetle gek met woorden de laatste tijd  X(
=)) =))

Ik zie het.

Ziet er goed uit.
En wel handig je ei in de keuken.
Heb je al iets gerookt op het ei?  :D
 
Ja ik heb al gerookt onder de afzuigkap,ging goed alleen de thermometer zat te dicht bij het vlees zodat het leek of hij koeler was.dat ga ik volgende keer anders doen door de probe door de margriet schijf te doen,lijkt trouwens wel of dat gekke ding geen houtskool gebruikt,na drie keer een handje houtskool bijgevuld.
 
Terug
Bovenaan Onderaan