- Berichten
- 5.537
Hallo allemaal.
Na een bezoekje aan de toko kregen we toch plots zin in iets uit de Oost, je krijgt trek van al dat lekkers wat je daar ziet.
Herinnerde me dat er nog een Chinees rib recept op de ToDo stond die ik nog moest maken dus spulletje verzamelen.
Voor het weekend een paar verse ribben geregeld.
Het recept vond ik op de site van Noskos (waarvoor dank).
En vanmiddag aan de slag.
Genoeg gekletst, de plaatjes
De ingredi?nten:

De avond ervoor een heerlijke marinade gemaakt waarvan de plaatjes helaas om een onverklaarbare reden niet mee op de P.C. willen komen
Maar op deze foto is te zien dat ze er goed in gelegen hebben.

Na vier uurtjes op zo'n 110 gr.C waren ze wel klaar.

en konden we aan tafel.

Het smaakte alsof we bij de Chinees zaten, heerlijk
Leuk dat jullie meekeken.
M'n P.C. had ze verstopt maar alsnog boven water gekomen, dus bij deze. :blush:


Na een bezoekje aan de toko kregen we toch plots zin in iets uit de Oost, je krijgt trek van al dat lekkers wat je daar ziet.
Herinnerde me dat er nog een Chinees rib recept op de ToDo stond die ik nog moest maken dus spulletje verzamelen.
Voor het weekend een paar verse ribben geregeld.
Het recept vond ik op de site van Noskos (waarvoor dank).
En vanmiddag aan de slag.
Genoeg gekletst, de plaatjes

De ingredi?nten:

De avond ervoor een heerlijke marinade gemaakt waarvan de plaatjes helaas om een onverklaarbare reden niet mee op de P.C. willen komen

Maar op deze foto is te zien dat ze er goed in gelegen hebben.

Na vier uurtjes op zo'n 110 gr.C waren ze wel klaar.

en konden we aan tafel.

Het smaakte alsof we bij de Chinees zaten, heerlijk

Leuk dat jullie meekeken.
M'n P.C. had ze verstopt maar alsnog boven water gekomen, dus bij deze. :blush:

