Here we go:
Hier begon de ellende mee... Even een klein bezoekje aan de leverancier gebracht. T-bones (chinina en US), Lambchops, burgers (wagyu, Chianina, us, iberico), Ribs (Iberico), gehakt (Chianina) en niet op de foto, een WGA.
Als voorafje toch nog even MOINKballs gemaakt. Niet van he Chianina gehakt voor het geval het niet goed zou lukken. Uiteindelijk waren ze ook te zout. Ik denk door de rub. Enfin. De Moinkballs kennen we nu wel.
Van de leverancier kreeg ik ook nog een fles American stockyard mee.
Super op de Moinkballs. (En volgens de gulle gever ookbij friet en op je broodje kaas etc etc.) Idd. erg goede saus. Ik ga de andere ook snel proberen.
Voor de bruchetta
Couscous ala Vinnie voor bij de Lambchops
Vergeten een foto te maken van de T-bones naast elkaar maar het verschil was overduidelijk. De Chianina is duidelijk favoriet. Wat een geweldige bonk vlees!
De T-bone reversed seared.
De Lambchops eerst gemarineerd in een mintsausje.
Lam was erg lekker. Extra mintsaus er bij en in combi met de couscous echt super.
De Chianina is echt met stip en zonder twijfel de beste ever T-bone die ik ooit gegeten heb. Heerlijk zacht en mals vlees. Je kon het bijna drinken. Zag er van buiten en binnen precies goed uit. Alleen de PEZO gedaan en stiekum toch een stukje met de Stockyard geproeft maar dit vlees moet je eigl zonder iets erbij eten. Gewoon alleen vlees zonder andere dingen erom heen want dit is op zich al een waanzinnig lekker.
Ik heb er gelijk weer 2 voor in de vriezer besteld.
J