Vandaag de Weber nog eens warm gestookt en vlug cheese burgers gemaakt.
Simpel maar o zo lekker.
Voor de burgers zelf heb ik rundsgehakt simpel met zwarte peper en zout op smaak gebracht even kneden en vormen in burgers van 125/150 gram en klaar
Normaal maak ik ook nog een burgersaus maar vandaag moest het maar gewoon met BBQ saus.
Het bakken zelf ging ook vlot het vuur goed heet gestookt en de burgers even schroeien en dan rustig laten verder garen op het einde nog even wat kaas er op en wat jalapeno pepers en dan klaar om af te werken met ui ijsberg sla en tomaat voor de fans.
En voor het af te maken nog wat frietjes met een cajun zout mengeling
Och ja een foto zegt meer dan 1000 woorden dus ook enkele foto's.
Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
Simpel maar o zo lekker.
Voor de burgers zelf heb ik rundsgehakt simpel met zwarte peper en zout op smaak gebracht even kneden en vormen in burgers van 125/150 gram en klaar
Normaal maak ik ook nog een burgersaus maar vandaag moest het maar gewoon met BBQ saus.
Het bakken zelf ging ook vlot het vuur goed heet gestookt en de burgers even schroeien en dan rustig laten verder garen op het einde nog even wat kaas er op en wat jalapeno pepers en dan klaar om af te werken met ui ijsberg sla en tomaat voor de fans.
En voor het af te maken nog wat frietjes met een cajun zout mengeling
Och ja een foto zegt meer dan 1000 woorden dus ook enkele foto's.


Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk