ik heb de ingredienten nog even nagekeken maar voor de zekerheid is hier nog het originele recept. Had toch hier en daar een eetlepeltje teveel gedaan. Kan op zich geen kwaad denk ik hoor. Hier komen ze dan
Ingredients:
- 500 gram sliced pork but
- 5 grated cloves of garlic
- 5 cm grated ginger
- 4 tbsp honey -
http://amzn.to/1Nh6PYl
- 2 tbsp hoisin sauce -
http://amzn.to/1Nh6ViL
- 2 tbsp light soy sauce -
http://amzn.to/1Nh6XHy
- 1 tbsp dark soy sauce -
http://amzn.to/1JVZoDw
- 1 tbsp rice wine Shoaxing -
http://amzn.to/1JJb8YB
- 2 tbsp red fermented tofu -- get it on amazon --
http://amzn.to/1tCHQpg
- 1 teaspoon five-spice powder -- get it on amazon --
http://amzn.to/1mvH8VY
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp food coloring fluid -- get it on amazon --
http://amzn.to/1nrJZQa
How To:
- Mix the ingredient
- Marinate the pork for 6 hours in the fridge With 3/4 of the marinate
- Roast the pork next to the fire for 15 minutes (add a wood chunk for extra smoke flavour)
- Roast the pork for 15 over the fire
- Mob the pork with the marinate in the last 5 minutes
Ik heb de glaze weer van een andere site, die is nog wel hetzelfde, 150g molasse, 1/2 cup bruine bastedsuiker en 1/2 cup water. En de kerntemperatuur rond 75C