- Berichten
- 272
Vandaag stonden er st Louis vleesribben en oerhammetjes op het menu. Een experiment met zoete (voor het vrouwtje) en hartige rubs (voor mezelf). Ik heb altijd een voorkeur voor hartig gehad en ben geen fan van zoet eten. De vrouw daarentegen heeft liever zo zoet mogelijk. Dan maar experimenteren zodat we onze favoriet vinden. Niets afgewogen en puur op gevoel. De ribben waren iets te vet, dus die hebben we nog wat gtrimt.
De hartige:
De zoete:
Oerhammetjes moeten nog ontvliesd worden:
Verplicht foto van de grill na 1.5u op 110 graden
Uiteindelijk is het 3-1 geworden. Garing was perfect voor ons. Beetje bite en alles mooi van botje af
De hartige:
De zoete:
Oerhammetjes moeten nog ontvliesd worden:
Verplicht foto van de grill na 1.5u op 110 graden
Uiteindelijk is het 3-1 geworden. Garing was perfect voor ons. Beetje bite en alles mooi van botje af