Goeiemorgen, ik weet niet 100% als dit topic correct staat of waar ik deze anders moet plaatsen.
Ik zou graag eens een can Chicken dit weekend klaarmaken.
Maar lees dus dat de garing binnenin wat moeizamer verloopt en dat het blikje enkel voor de 'show' is en het bier geen smaak afgeeft.
Maar wat als je het blikje bovenaan en onderaan open hebt staan(dus eigenlijk zonder bier). Zal de garing dan beter verlopen?
Zo heb je betere garing + nog de kip op een blik, dus toch nog wat 'show' gehalte?
Ik zie meestal als setting het blik direct op een druippan.
Maar als je de druippan op je platesetter zet en je blik gewoon op je rooster?
Ik zou graag eens een can Chicken dit weekend klaarmaken.
Maar lees dus dat de garing binnenin wat moeizamer verloopt en dat het blikje enkel voor de 'show' is en het bier geen smaak afgeeft.
Maar wat als je het blikje bovenaan en onderaan open hebt staan(dus eigenlijk zonder bier). Zal de garing dan beter verlopen?
Zo heb je betere garing + nog de kip op een blik, dus toch nog wat 'show' gehalte?
Ik zie meestal als setting het blik direct op een druippan.
Maar als je de druippan op je platesetter zet en je blik gewoon op je rooster?