- Berichten
- 12.056
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar zaterdag 7 januari gaat het dan toch eindelijk gebeuren en gaan houden we het eerste BBQ Genootschap uitje.
We gaan dan naar het Butcher Boys Bootcamp van Beef & Steak.
De kosten zullen zo rond de ?35 bedragen.
Bij genoeg deelnemers is er de mogelijkheid dat het een speciaal Bootcamp wordt voor alleen de forumleden. Anders bestaat de kans dat er ook niet leden meedoen. Op zich ook geen probleem denk ik.
Hier nog wat info over een "standaard" Bootcamp, voor ons zou er nog picanha of iets anders moois bij kunnen zitten:
Alles over vlees en alles over het grillen van een steak op de BBQ. Dat is de Butcher Boys Bootcamp. Een ervaring van drie uur met mooie stukken vlees en uitleg door de Butcher Boys, en zelf leren hoe je een steak grilt op de barbecue.
Na de workshop weet je van alles over runderrassen, de effect van voeding op de smaak en het verschil in smaken van steaks. Je weet welk stuk waar zit. je kunt zelf zonder fouten te maken een T-bone steak grillen zowel een Big Green Egg als een gasbarbecue.
Het programma bestaat uit:
- Introductie rundsoorten, smaken
- Proeverij van verschillende soorten vleesrassen
- wat is een steak en waar komt welk deel vandaan
- Tips voor de perfecte steak
- Zelf steaks grillen en eten (T-bone, Varkensrack, Burger)
- Zelf chimichurri maken (Argentijnse steaksaus)
- Prijs voor de beste steakchef
We gaan dan naar het Butcher Boys Bootcamp van Beef & Steak.
De kosten zullen zo rond de ?35 bedragen.
Bij genoeg deelnemers is er de mogelijkheid dat het een speciaal Bootcamp wordt voor alleen de forumleden. Anders bestaat de kans dat er ook niet leden meedoen. Op zich ook geen probleem denk ik.
Hier nog wat info over een "standaard" Bootcamp, voor ons zou er nog picanha of iets anders moois bij kunnen zitten:
Alles over vlees en alles over het grillen van een steak op de BBQ. Dat is de Butcher Boys Bootcamp. Een ervaring van drie uur met mooie stukken vlees en uitleg door de Butcher Boys, en zelf leren hoe je een steak grilt op de barbecue.
Na de workshop weet je van alles over runderrassen, de effect van voeding op de smaak en het verschil in smaken van steaks. Je weet welk stuk waar zit. je kunt zelf zonder fouten te maken een T-bone steak grillen zowel een Big Green Egg als een gasbarbecue.
Het programma bestaat uit:
- Introductie rundsoorten, smaken
- Proeverij van verschillende soorten vleesrassen
- wat is een steak en waar komt welk deel vandaan
- Tips voor de perfecte steak
- Zelf steaks grillen en eten (T-bone, Varkensrack, Burger)
- Zelf chimichurri maken (Argentijnse steaksaus)
- Prijs voor de beste steakchef