BasBQ
Beef en Steak

Buikspek

 
 

Mark b

Stoker
Berichten
396
Ik wil eerdaags zelf bacon gaan maken.
Dit wil ik bestellen bij beef&steak
Welke is meer geschikt,de livar of de iberco?
 
Ik wil eerdaags zelf bacon gaan maken.
Dit wil ik bestellen bij beef&steak
Welke is meer geschikt,de livar of de iberco?

Die zijn beiden geschikt, maar iberico is zoveel lekkerder :D Het zal vooral veel smaakverschil geven.

Hopelijk krijg je er eentje toe met wat vlees tussen. Zelf 3 x iets gedaan met buikspek, waarvan de 2 laatste via bestelling (niet bij Beef & Steak). Die laatste 2 was nauwelijks vlees aan. Vanaf toen mij voorgenomen dat ik enkel nog buikspek koop dat ik heb kunnen inspecteren.
 
Top free dank je wel,

Dan ga ik een ritje Makro doen om het vlees zelf te zien want alleen of grotendeels vet hoeft van mij niet 👍
 
Top free dank je wel,

Dan ga ik een ritje Makro doen om het vlees zelf te zien want alleen of grotendeels vet hoeft van mij niet 👍
Van de ene parijs buikspek gemaakt en de andere burnt ends. Dat was puur vet zuigen. Bah.
 
Ik zie net dat de Makro de buikspek in de aanbieding heeft,per stukken van 2 kilo.
Nu wil ik dat stuk opdelen in 2 x 1 kilo.
De ene kilo dan alleen met nitriet zout
Zou ik bij dat andere stuk ook een marinade er bij kunnen doen samen met het nitriet ????
 
Terug
Bovenaan Onderaan