- Berichten
- 2.745
Heb nog wat stukjes buikspek om te proberen dit knapperig te krijgen had het zwoerd ingesneden en mix met wat olie en ketjap ,curry madras.
Dit in een kommetje en dan alleen de vleeskant in de marinade en zout op de zwoerd kant .
Dat de Bbq indirect op 110 graden hier het spek op thermometer op 77 graden de Ikea versie maar weer eens gebruikt.
Dat zo gauw die ging piepen thermometer eruit en valsspelen met de looflighter op het zwoerd gericht en laten poppen dan ging super snel het zwoerd was niet zo dik .
Maar het was lekker knapperig heerlijk gekruid natuurlijk wat geproefd (bijna het hele stuk met een biertje erbij ) en de rest bij het avondeten gedaan pasta met groenten vandaag de vegetarische dag

En dan de foto’s nog niet zoveel Had geen foto van het spek in de marinade gemaakt niet aan gedacht
Dit in een kommetje en dan alleen de vleeskant in de marinade en zout op de zwoerd kant .
Dat de Bbq indirect op 110 graden hier het spek op thermometer op 77 graden de Ikea versie maar weer eens gebruikt.
Dat zo gauw die ging piepen thermometer eruit en valsspelen met de looflighter op het zwoerd gericht en laten poppen dan ging super snel het zwoerd was niet zo dik .
Maar het was lekker knapperig heerlijk gekruid natuurlijk wat geproefd (bijna het hele stuk met een biertje erbij ) en de rest bij het avondeten gedaan pasta met groenten vandaag de vegetarische dag


En dan de foto’s nog niet zoveel Had geen foto van het spek in de marinade gemaakt niet aan gedacht
