- Berichten
- 67
Wat te doen tijdens de f1? De bbq aan natuurlijk!
Buikspek eerst op de huid 24u op een laagje zout laten uitdrogen in de koelkast. Hierna rubje aangebracht en gerookt op 120 graden. Vervolgens het vlees deel ingepakt in folie en de huid vrij gelaten waarna krokant gegrild op ruim 200 graden circa 45min. Was weer heerlijk al moet ik zeggen dat ik hem volgende x probeer nog wat krokanter te krijgen. Sommige delen van de huid waren super (net chips) en sommige delen waren nog wat stug. iemand tips?
Buikspek eerst op de huid 24u op een laagje zout laten uitdrogen in de koelkast. Hierna rubje aangebracht en gerookt op 120 graden. Vervolgens het vlees deel ingepakt in folie en de huid vrij gelaten waarna krokant gegrild op ruim 200 graden circa 45min. Was weer heerlijk al moet ik zeggen dat ik hem volgende x probeer nog wat krokanter te krijgen. Sommige delen van de huid waren super (net chips) en sommige delen waren nog wat stug. iemand tips?