- Berichten
- 63
Hallo
Ben dit weekend de Allbrine aan het uitproberen
Gisteren al een longhaas, helaas geen foto
De helft daarvan een nachtje in de brine, daarna allebij in een rub
De Allbrine smaakte beter
Vandaag een kilo buikspek geprobeert
2 delen in de brine, 1 ervan daarna met een rub
Andere 2 delen met de rub Noskos sparerib en pulled pork, lekkere rub
En nu valt de Allbrine tegen met buikspek
Heeft er iemand een goede uitleg over het gebruik van Allbrine ?
Over welk vlees, hoelang in de brine, extra rub gebruiken ?
Ben dit weekend de Allbrine aan het uitproberen
Gisteren al een longhaas, helaas geen foto
De helft daarvan een nachtje in de brine, daarna allebij in een rub
De Allbrine smaakte beter
Vandaag een kilo buikspek geprobeert
2 delen in de brine, 1 ervan daarna met een rub
Andere 2 delen met de rub Noskos sparerib en pulled pork, lekkere rub
En nu valt de Allbrine tegen met buikspek
Heeft er iemand een goede uitleg over het gebruik van Allbrine ?
Over welk vlees, hoelang in de brine, extra rub gebruiken ?