- Berichten
- 20
Vanavond hadden we zin in een lekker broodje hamburger.
Hup de grizzly aangestoken. Wachten tot hij op de 225 graden was en aan de slag maar.
Als eerste de Italiaanse bol wat dichtgeschroeid zodat de saus er niet direct in trekt.
Wat Zeeuws spek in de skillet gebakken tegelijk met de hamburgers.
Als laatste een plakje cheddar cheese erop.
Daarna wat hamburger saus op het broodje, daarbovenop het spek met de hamburger. Wat tomaatjes, komkommer en augurk met als laatste nog wat saus.
Mijn vingers zitten er gelukkig nog aan, heerlijk was het
Hup de grizzly aangestoken. Wachten tot hij op de 225 graden was en aan de slag maar.
Als eerste de Italiaanse bol wat dichtgeschroeid zodat de saus er niet direct in trekt.
Wat Zeeuws spek in de skillet gebakken tegelijk met de hamburgers.
Als laatste een plakje cheddar cheese erop.
Daarna wat hamburger saus op het broodje, daarbovenop het spek met de hamburger. Wat tomaatjes, komkommer en augurk met als laatste nog wat saus.
Mijn vingers zitten er gelukkig nog aan, heerlijk was het
