- Berichten
- 1.148
Goedenavond allemaal,
Helaas een tijdje geleden alweer, ik had even geen actieve herinneringen aan het forum
Wel gebbqt in de tussentijd, maar tijdje geen zin in foto's maken etc en druk met kroegentochten in het weekend.
Zo had ik nog een halve kilo rundergehakt in de vriezer van een echte slager, beetje op dit forum zitten zoeken naar een leuk recept.
Spiff burger? Oei, ingrediënt x niet, sloppy burger? Ingrediënt y niet...
Dan maar de classic.. met.. oja, ingrediënt a b c had ik wel, dus fantasie maar laten gaan.
Halve kilo in de bak,
.1,5 lepel augurkennat
.2 eetlepels "the sauce" (ik denk dat niet veel mensen dit kennen, bedacht door iemand uit Lelystad die in de evenementenbranche zat...) erg lekkere saus.
.halve ui gesnipperd
.eitje
.paar flinke draaien aan de pepermolen.
Uiteindelijk een dikke 600gram dus 4 burgers van gemaakt
Uurtje in de koelkast, WGA aangeslingerd en burgers boven de kolen, 4minuten ongeveer en omdraaien maar, weer 4 minuten, thermopen erin etc , eraf bij 65 graden ongeveer en een paar minuutjes rust.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Bouwen maar, 1 met een hard broodje en 1 met een bolletje, vergeten deuk in de burger te maken dus helaas een kleine burger geworden (moet maar weer een keer over dus
)
The Sauce beviel goed en ook vrouwlief en onze oudste vonden hem ERRUUGH lekker.
Bolletje even met roomboter op de bbq gelegd.
Excuses voor de burgergap...
Fijne avond allemaal, hopelijk weer snel op de camping en dan meer lekkers vanaf de treager o.a.
Helaas een tijdje geleden alweer, ik had even geen actieve herinneringen aan het forum

Wel gebbqt in de tussentijd, maar tijdje geen zin in foto's maken etc en druk met kroegentochten in het weekend.
Zo had ik nog een halve kilo rundergehakt in de vriezer van een echte slager, beetje op dit forum zitten zoeken naar een leuk recept.
Spiff burger? Oei, ingrediënt x niet, sloppy burger? Ingrediënt y niet...
Dan maar de classic.. met.. oja, ingrediënt a b c had ik wel, dus fantasie maar laten gaan.
Halve kilo in de bak,
.1,5 lepel augurkennat
.2 eetlepels "the sauce" (ik denk dat niet veel mensen dit kennen, bedacht door iemand uit Lelystad die in de evenementenbranche zat...) erg lekkere saus.
.halve ui gesnipperd
.eitje
.paar flinke draaien aan de pepermolen.
Uiteindelijk een dikke 600gram dus 4 burgers van gemaakt


Uurtje in de koelkast, WGA aangeslingerd en burgers boven de kolen, 4minuten ongeveer en omdraaien maar, weer 4 minuten, thermopen erin etc , eraf bij 65 graden ongeveer en een paar minuutjes rust.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk



Bouwen maar, 1 met een hard broodje en 1 met een bolletje, vergeten deuk in de burger te maken dus helaas een kleine burger geworden (moet maar weer een keer over dus

The Sauce beviel goed en ook vrouwlief en onze oudste vonden hem ERRUUGH lekker.
Bolletje even met roomboter op de bbq gelegd.
Excuses voor de burgergap...
Fijne avond allemaal, hopelijk weer snel op de camping en dan meer lekkers vanaf de treager o.a.



Laatst bewerkt: