BasBQ
Beef en Steak

Brisket TIME

 
 
 

The Name is Neo

Kooltjesharker
Berichten
217
Zo ik ga me er aan wagen brisket.
Ik ga hem bereiden op de methode van malcolm reed..
Dat betekent niet trimmen niet injecteren gewoon Fat up. Pre rub flavor rub en after rub. 4,5 uur op 121 graden op pecan en cherry. Daarna wrappen tot 92 graden 1,5 uur slapen en dan bikken!!

De foto's
3,5 kg brisket biatch
41470dc4c7916a783b1edecf2277e115.jpg


Rubalicious
e89f7c83e5b8525296ca027bd242f5c2.jpg


In de rub
ad88271c81b377636260a7372fc7f174.jpg


Morgen meer!
 
Ik ben benieuwd, succes!
 
Ik ga dit even volgen :)
 
altijd spannend succes er mee  ;)
 
We zijn begonne
 
En in de folie!! Wat is hij mooi
e7742b201c54e8faac7e7b3bf088dd3a.jpg


De vrouw is hier baas in!!
23fee417386031a44aacc6cd39e9d760.jpg

 
Dome 122 meat 67
 
Krijg gelijk trek :D

Brisket ziet er mooi uit, zat er aan beide zijden vet?
 
Nope een kant die ligt boven hoezo?
 
Hij lijkt perfect te zijn op 93 graden!
3a47da2af82ef8de2194803715862cb1.jpg

Burnt ends maken
464d28cd0201de796a5fd0a4b75510cb.jpg

e954c8a8c8c9460240657682488f2b4d.jpg

Mu nog uur rusten
 
Terug
Bovenaan Onderaan