- Berichten
- 3.095
Vandaag op de zomermeeting mijn eerste brisket klaar gemaakt, want laten we eerlijk zijn:een leven zonder koetjesbadge is natuurlijk helemaal geen leven. Het is slechts bestaan.
Aldus: stukje 'Flat' gekocht bij Beefexclusief:
Schoongemaakt en gekruid met Meadow Creek Brisket Rub en in de smokert:
Na enige tijd ingepakt en tenslotte, na weer enkele uren, uitgepakt
En in plakjes gesneden
En klaar was Clara.
Was het lekker? Tja....Eerlijk gezegd tikkeltje droog. Wel goede smaak, structuur en bite. Maar na een momentje in de jus toch goed binnen te houden.
Lastig stukje vlees dus. Maar we proberen het de volgende keer gewoon nog een keer.
Aldus: stukje 'Flat' gekocht bij Beefexclusief:

Schoongemaakt en gekruid met Meadow Creek Brisket Rub en in de smokert:

Na enige tijd ingepakt en tenslotte, na weer enkele uren, uitgepakt

En in plakjes gesneden

En klaar was Clara.
Was het lekker? Tja....Eerlijk gezegd tikkeltje droog. Wel goede smaak, structuur en bite. Maar na een momentje in de jus toch goed binnen te houden.
Lastig stukje vlees dus. Maar we proberen het de volgende keer gewoon nog een keer.