Beef en Steak

Brisket op de kamado

jeroenkg

Tondelzoeker
Berichten
2
Begin dit jaar heb ik me aan een brisket gewaagd. Dit was erg goed bevallen, en goed gelukt. Nu krijg ik mensen over de vloer voor eten en dacht, laat ik weer eens brisket doen.

Ik heb een stuk brisket van 4 kilo besteld en tijdens het uit de verpakking halen voor het klaar maken kwam ik er achter dat er een grote snee in zit. Helemaal er door heen over de breedte. Ik weet niet zo goed hoe hier mee verder te gaan en hoopte wat informatie in te winnen van jullie.

Bij zoiets, is het beter om het dan te splitsen of apart op de barbecue te doen, of aan elkaar te laten.

Ik zie graag jullie visie hierop.

Uiteraard post ik verdere foto's als het de bbq op gaat vannacht =)

brisket_kapot_onderkant.jpg


brisket_kapot_vetkant.jpg
 
Die zou hier teruggaan naar waar ik het had gekocht Is ook heel erg mager trouwens.

Maar ja, daar heb je nu niks aan natuurlijk.
 
Zou hem aan elkaar laten en met slagerstouw vastbinden.

Wel enorm balen.
 
Dit draadje gaat naar de Rookkamer.
Het vervolg met foto's van de Brisket op de BBQ
Mogen in een nieuw draadje in Low&Slow.
 
Terug
Bovenaan Onderaan