BasBQ
Beef en Steak

boeuf bourgignon in de DO

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
begonnen met het maken van een boeuf bourgignon, met dank aan Spifs

IMG_3106.jpg


IMG_3107.jpg


staat nu lekker te pruttelen

meerdere foto's volgen straks

bedankt voor het kijken
 
Ziet er goed uit !, ben benieuwd naar het eindresultaat  :eek:
 
Handig om je grillspitopzetring (leuk woord voor scrabble ;) ) te gebruiken zodat je pan een beetje de ruimte heeft onder de deksel!
Tot nu toe ziet het er goed uit!
 
Pruttel de pruttel,dat ziet er lekker uit.
 
hier dan het eind resultaat, was een beetje flauw van smaak, maar had er ook gee zout in gedaan, zaten 2 pakken spekjes in, dus was erg voorzichtig met het toevoegen van het zout.

Hier het resultaat

IMG_3108.jpg


IMG_3109.jpg


aardappel puree erbij gemaakt, lekker zitten smullen met z'n allen.

bedankt voor het kijken
 
Ziet er goed uit en zout kun je toch altijd nog toevoegen?
 
noskos zei:
Ziet er goed uit en zout kun je toch altijd nog toevoegen?

ja, daarom, doe er liever naderhand nog wat zout bij, als dat ik er in het begin teveel bij doen
 
Leo je bent lekker bezig geweest.
Hoe lang heb je het nou laten sudderen.
 
Mike v R zei:
Leo je bent lekker bezig geweest.
Hoe lang heb je het nou laten sudderen.

heb het toch maar 5 en een half uur laten sudderen, kon denk ik ook geen kwaad. Was zoals ik al zei ietwat flauw, maar zout erbij op het bord en het was prima. geeft een speciale smaak door het ange sudderen en de rode wijn erbij
 
Terug
Bovenaan Onderaan