BasBQ
Beef en Steak

Bloody Ribs

 

Bloody Smoke

Tondelzoeker
Berichten
17
Vandaag lekker een dagje vrij, tijd voor ribs!

Zelf een rub gemaakt met;
- paprikapoeder
- knoflookpoeder
- uienpoeder
- zout
- peper
- Kerrie djawa
- Bruine basterd

de ribs even ingesmeerd met mosterd, en ingewreven met de rub.


ondertussen de bbq warm gestookt met een paar blokken loofhout en druivenstokken (van de Boerenbond). De ribs liggen er nu een dik uurtje op. gelukkig blijft de temperatuur constant.

hier al wat foto's:

E51A29C3-2E93-46B0-B49B-17D7C36515AA_zpsk9nvrewo.jpg.html

69F8FC1B-7997-4807-976E-FE4A39644BDB_zpsb0w9fuqw.jpg.html

8ED5547F-EF39-4918-968F-6695D6095B60_zpsobpof9kq.jpg.html
 
Gaat niet helemaal goed met de foto's ;)
 
Nog steeds geen Visuals!!
 
Het klinkt lekker!!!!
Probeer eens met tapatalk foto's te sturen
 
En ook een mooie Q
 
Ik vind je smoker heel inventief gemaakt!

groetjes Ton
 
Ton van der Sluijs zei:
Ik vind je smoker heel inventief gemaakt!

Thanks,  heeft ook wel wat werk gekost. Ik ga hem wel nog zwart spuiten na het seizoen. Grijs blijkt niet zo een succes i.v.m. verkleuring door hitte en rook.

Ps. de ribs smaakte ook ?rg goed. Volgende keer iets meer spice in de rub.

 
Terug
Bovenaan Onderaan