- Berichten
- 17
Vandaag lekker een dagje vrij, tijd voor ribs!
Zelf een rub gemaakt met;
- paprikapoeder
- knoflookpoeder
- uienpoeder
- zout
- peper
- Kerrie djawa
- Bruine basterd
de ribs even ingesmeerd met mosterd, en ingewreven met de rub.
ondertussen de bbq warm gestookt met een paar blokken loofhout en druivenstokken (van de Boerenbond). De ribs liggen er nu een dik uurtje op. gelukkig blijft de temperatuur constant.
hier al wat foto's:
Zelf een rub gemaakt met;
- paprikapoeder
- knoflookpoeder
- uienpoeder
- zout
- peper
- Kerrie djawa
- Bruine basterd
de ribs even ingesmeerd met mosterd, en ingewreven met de rub.
ondertussen de bbq warm gestookt met een paar blokken loofhout en druivenstokken (van de Boerenbond). De ribs liggen er nu een dik uurtje op. gelukkig blijft de temperatuur constant.
hier al wat foto's:


