BasBQ
Beef en Steak

Bierlapjes met hasselback aardappelen

 

J.J

Tondelzoeker
Berichten
17
Bierlapjes met hasselback aardappel gemaakt in de DO op de kamadojoe. De hasselback aardappelen had ik nog niet gemaakt. Van procureur steaks gesneden. De steaks gekruid met paprikapoeder, uienpoeder, knoflookpoeder, chilipoeder, zout en peper. Eerst de steaks op het rooster aangebakken. In de DO bbq saus en liefmans en de steaks erin gedaan. Een uur laten sudderen op zo’n 175 graden( de steaks waren vrij dun) Ik had ze eerder gemaakt met bokbier, dat vind ik toch lekkerder dan liefmans. Een mengsel gemaakt van roomboter, olijfolie, bieslook, tijm, zout en peper. Dit over de hasselback aardappelen gedaan in een schaaltje en een uur op de kamado. Elke 15 minuten het vocht over de aardappelen geschept.

B1C742FE-8186-45CF-BD68-734A995002FD.jpeg


807160E9-E112-4F55-9801-D9C21ABEA683.jpeg


EDE160C1-028B-475F-9B4F-33E8E7F4DBB7.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan