- Berichten
- 541
Een tijd geleden had ik wat restjes ingevroren voorraad pulled pork aan mijn vader gegeven. Hij en zijn vrouw waren daar helemaal lyrisch over, afgelopen weekend maar voor zijn verjaardag een nieuwe voorraad voor hem gemaakt (en uiteraard zelf ook van gegeten).
Een mooie Heyde Hoeve Boston butt van ca. 4kg als startpunt en je kan al bijna niet meer misgaan
In de Albert Heijn zag ik een zeer scherp geprijsd potje Pulled Pork rub staan van AH huismerk. Aangezien ik thuis al 600 verschillende potjes rub en kruidenmixen heb staan heb ik deze uiteraard ook meegenomen. Hij is me goed bevallen, het had een lekkere pit!
Een tijdje onderweg... Bedankt voor de tip over het Action dienblad! Past echt perfect. Geen idee meer wie de tip recent hier gaf, maar ik had er gelijk 2 gekocht.
Uiteraard moest ik mezelf met al die hitte goed hydrateren...
Het eindstation was met 94° wel weer bereikt.
Na een half uurtje ingepakt rusten de boel uit elkaar getrokken. Dat ging zeer makkelijk! Beetje bbq saus en wat extra rub er doorheen gemixed en klaar om af te koelen voor het portioneren en invriezen!
Uiteraard moest ik zelf ook even proeven. Lekker met wat zelfgemaakte coleslaw en een zachtgeprutteld rood uitje.
Pa was er erg blij mee!
Een mooie Heyde Hoeve Boston butt van ca. 4kg als startpunt en je kan al bijna niet meer misgaan
In de Albert Heijn zag ik een zeer scherp geprijsd potje Pulled Pork rub staan van AH huismerk. Aangezien ik thuis al 600 verschillende potjes rub en kruidenmixen heb staan heb ik deze uiteraard ook meegenomen. Hij is me goed bevallen, het had een lekkere pit!
Een tijdje onderweg... Bedankt voor de tip over het Action dienblad! Past echt perfect. Geen idee meer wie de tip recent hier gaf, maar ik had er gelijk 2 gekocht.
Uiteraard moest ik mezelf met al die hitte goed hydrateren...
Het eindstation was met 94° wel weer bereikt.
Na een half uurtje ingepakt rusten de boel uit elkaar getrokken. Dat ging zeer makkelijk! Beetje bbq saus en wat extra rub er doorheen gemixed en klaar om af te koelen voor het portioneren en invriezen!
Uiteraard moest ik zelf ook even proeven. Lekker met wat zelfgemaakte coleslaw en een zachtgeprutteld rood uitje.
Pa was er erg blij mee!