- Berichten
- 465
Al menig keer gemaakt, maar nu dan voor een sticker
.
Kippetje bij de slager opgehaald, even ontdaan van nog enkele oneffenheden. Ingesmeerd met wat zonnebloemolie en de rub. Verder heb ik het kippetje op een blikje radler geschoven, ik heb thuis alleen pils in een fles. Maar dit is ook prima te doen met een radlertje.
Bbq opgestookt naar 200 graden en in 50 minuten was het kippetje klaar.
Deze rub heb ik van de slager mee gekregen, lekker pittig en leverde een mooie krokante korst op.
En wat een genot blijft zoān kamado toch. Eenmaal op temperatuur is het zo makkelijk om hem op temperatuur te houden. Heerlijk!!

Kippetje bij de slager opgehaald, even ontdaan van nog enkele oneffenheden. Ingesmeerd met wat zonnebloemolie en de rub. Verder heb ik het kippetje op een blikje radler geschoven, ik heb thuis alleen pils in een fles. Maar dit is ook prima te doen met een radlertje.
Bbq opgestookt naar 200 graden en in 50 minuten was het kippetje klaar.
Deze rub heb ik van de slager mee gekregen, lekker pittig en leverde een mooie krokante korst op.
En wat een genot blijft zoān kamado toch. Eenmaal op temperatuur is het zo makkelijk om hem op temperatuur te houden. Heerlijk!!