- Berichten
- 37
Vandaag voor het eerst mijn gevogelte stomer getest met een kippie, wat aardappeltjes en wortelen.
Als vocht in de ?can? appelsap gedaan met wat knoflook en tijm, kip voorzien van een simpele rub en de groenten besprenkelt met wat olie en zeezout.
Ik was vergeten om een citroen of iet degelijke te kopen om de bovenkant dicht te stoppen, met een sateprikker de huid dichtgemaakt.
Voor wat extra smaak een rookpotje gemaakt met whiskeyhout
Na ongeveer een uur en een kwartier was de kip gaar en konden we aan tafel.
De kip smaakte goed. De groenten waren net aan gaar en wel wat uitgedroogd, iemand daar wellicht nog tips voor?
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk


Als vocht in de ?can? appelsap gedaan met wat knoflook en tijm, kip voorzien van een simpele rub en de groenten besprenkelt met wat olie en zeezout.
Ik was vergeten om een citroen of iet degelijke te kopen om de bovenkant dicht te stoppen, met een sateprikker de huid dichtgemaakt.

Voor wat extra smaak een rookpotje gemaakt met whiskeyhout

Na ongeveer een uur en een kwartier was de kip gaar en konden we aan tafel.

De kip smaakte goed. De groenten waren net aan gaar en wel wat uitgedroogd, iemand daar wellicht nog tips voor?
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk