- Berichten
- 340
Vandaag een beer bottle burger, mexicanie stylie van de WGA ... Zag het ooit eens voorbij komen hier op het forum, de texmex achtige stijl...leek me ook wel wat...
Half om half gehakt gekruid met texmex kruiden (SantaMaria). Mengsel gemaakt van kidneybonen, mais en tomaten samen met een hete salsa in een pannetje voor de vulling.

Burgertjes van 150 gr gemaakt, gevuld en ff de koelkast in.

Indirect op de WGA, 165C ..

Na 40 mins een lekkere plak nep-cheddar smeltkaas erop en dit nog ff 10 minuten door laten gaan...

En dan op bord, met zelfgemaakte guacemole, nacho tortillachips en een knoflooktortilla met sla (en evt. salsa) .. Omnomnommen maar ..
Hij was weer gooooed
Thx for watching !
Half om half gehakt gekruid met texmex kruiden (SantaMaria). Mengsel gemaakt van kidneybonen, mais en tomaten samen met een hete salsa in een pannetje voor de vulling.

Burgertjes van 150 gr gemaakt, gevuld en ff de koelkast in.

Indirect op de WGA, 165C ..

Na 40 mins een lekkere plak nep-cheddar smeltkaas erop en dit nog ff 10 minuten door laten gaan...

En dan op bord, met zelfgemaakte guacemole, nacho tortillachips en een knoflooktortilla met sla (en evt. salsa) .. Omnomnommen maar ..
Hij was weer gooooed

Thx for watching !