- Berichten
- 5.113
Om toch aan mijn morele plicht te voldoen ff een beenhammetje gerookt.
Hammetje vanmiddag al stevig gerubt met bruine suiker, gerookte paprika poeder, mosterd/knoflook/ui poeder.
Roostertemp 135C. Gerookt met appelchips.
Na 45 min. De temp verhoogd naar 165 rooster temp. Tevens 3x een glace van mayo mosterd en honing erop gesmeerd. Laatste 15 mi de beenham boven direct vuur gelegd
Bij een kerntemp van 63 C ingepakt en laten rusten. Eind temperatuur in de kern na rusten 65 C.
En vervolgens opgegeten met pasta salade van de cheffin, diverse bijlagen en een fles rosé.
Hammetje vanmiddag al stevig gerubt met bruine suiker, gerookte paprika poeder, mosterd/knoflook/ui poeder.
Roostertemp 135C. Gerookt met appelchips.
Na 45 min. De temp verhoogd naar 165 rooster temp. Tevens 3x een glace van mayo mosterd en honing erop gesmeerd. Laatste 15 mi de beenham boven direct vuur gelegd
Bij een kerntemp van 63 C ingepakt en laten rusten. Eind temperatuur in de kern na rusten 65 C.
En vervolgens opgegeten met pasta salade van de cheffin, diverse bijlagen en een fles rosé.