- Berichten
- 12
Afgelopen moederdag met de lunch een heerlijk hammetje klaargemaakt.
Rubje van NOSKOS Pulled Pork.
Honing Mosterd sausje gemaakt.
De Webert op 160 graden.
Blokje kersenhout op de briketten.
Dit was om 10:00 uur 's ochtends, dus hoorde links en rechts al wat slaapkamer ramen dicht gaan.
Hammetjes op de BBQ.
2 probes erin om de temp te monitoren.
ook de ham gemerkt met 1 en 2 cocktail prikkers zodat ik wist welke ham, welke temperatuur had.
Ham 1 was kleiner en dikker, dus duurde daardoor iets langer.
Laatste fase toen ze bijna klaar waren regelmatis ingekwast met de honing mosterd saus.
Zo kwam er een lekkere dikke laag op te zitten.
Toen ze 65 graden waren konden ze eraf.
Lunch was erg geslaagd.
Helaas vergeten een foto te maken van de binnenkant.
Maar de ham was snel op. Ik zie het als geslaagd.
Rubje van NOSKOS Pulled Pork.
Honing Mosterd sausje gemaakt.
De Webert op 160 graden.
Blokje kersenhout op de briketten.
Dit was om 10:00 uur 's ochtends, dus hoorde links en rechts al wat slaapkamer ramen dicht gaan.
Hammetjes op de BBQ.
2 probes erin om de temp te monitoren.
ook de ham gemerkt met 1 en 2 cocktail prikkers zodat ik wist welke ham, welke temperatuur had.
Ham 1 was kleiner en dikker, dus duurde daardoor iets langer.
Laatste fase toen ze bijna klaar waren regelmatis ingekwast met de honing mosterd saus.
Zo kwam er een lekkere dikke laag op te zitten.
Toen ze 65 graden waren konden ze eraf.
Lunch was erg geslaagd.
Helaas vergeten een foto te maken van de binnenkant.
Maar de ham was snel op. Ik zie het als geslaagd.