- Berichten
- 38
Gisteren begonnen het het pekelen van een klein stukje beenham.
Even een soeppie brouwen...
Wat verse peper...
Basterdsuiker..
En de rest :
Nu dat stuk beenham in de gebrouwde soep
Hoppa, vanochtend uit de koelkast gehaald, afgespoeld en op een bordje met rekje voor het uitlekken. Even droogdeppen, en weer de koelkast in voor het verdere drogen.
Een paar uur later de Q vast aangestoken ook al is dit vervelend in dit weer met de windstoten, branden zal hij!
En we gaan eens even wachten tot deze warm is!

Even een soeppie brouwen...

Wat verse peper...

Basterdsuiker..

En de rest :


Nu dat stuk beenham in de gebrouwde soep


Hoppa, vanochtend uit de koelkast gehaald, afgespoeld en op een bordje met rekje voor het uitlekken. Even droogdeppen, en weer de koelkast in voor het verdere drogen.

Een paar uur later de Q vast aangestoken ook al is dit vervelend in dit weer met de windstoten, branden zal hij!


En we gaan eens even wachten tot deze warm is!