BasBQ
Beef en Steak

Beef short ribs. Medium of super well-done?

RemcoAruba

Tondelzoeker
Berichten
10
Laatst heb ik een keer beef short ribs gegeten in een restaurant, en ik vond deze heerlijk.
Nu heb ik gisteren in de supermarkt beef short ribs gekocht, en wil ze gaan bereiden op de BBQ.
Echter op internet staan er verschillende bereidswijzes. De ??n houdt ze ros?, en de andere gaart ze voor uren lang.
Wat is nu de beste methode?
 
ik zou het leuk vinden als je je misschien ook even voor zou willen stellen
 
Ik heb ze een keer low and slow gedaan. Dus helemaal gaar. Maar er zijn er ook die ze High and fast klaarmaken. Als ik ze nog een keer heb wil ik ze open vlinderen om en om grillen.
 
Gisteren toch gekozen voor de high en fast methode. Elke kant ongeveer 5 minuten.
De ene alleen met peper en zout. De andere had ik kort gemarineerd met knoflook en soya saus.
Beide waren gelukt en lekker. Het vlees heeft weinig marinade nodig.

Eerlijk gezegd weet ik niet of ik nogmaals beef short ribs ga kopen. Het was nu in de reclame bij de supermarkt, vandaar dat ik het had gekocht.
Voor hetzelfde geld kan ik ook een Tbone steak of Rib-eye kopen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan