BasBQ
Beef en Steak

BCC op weber 57 of op Proq excel 20.

 
 

Beeros

Kooltjesharker
Berichten
181
Hallo,

Zodra het weer het toelaat wil ik een BCC gaan maken. Raden jullie aan dit op de weber 57 bbq te doen of in de smoker graag ook een uitleg waarom.

Wat is trouwens ongeveer de maximum temperatuur dat je een smoker stabiel kan houden.
 
ik zou de BCC lekker op de weber 57 doen, je vleesrooster eraf halen en dan je kip in blik op een lekbak tussen je kolen in zetten.
je smoker is echt bedoelt voor de lagere temperaturen en voor langere sessies, je kan hem makkelijk 20 uur stabiel houden op 107 of 121 graden C.
 
Op de manier die Leo aangeeft passen er makkelijk 2 kippen op blik in een Weber 57. Of dit ook zo is bij een compact durf ik eigenlijk niet te zeggen.
 
In de compact past het niet.

Grillrooster en kolenrooster eraf halen, en een baksteen (of 2) in en je kippetjes in een aluminiumbakje op de bakstenen plaatsen.
Briketten er omheen deksel dicht en een pilsje gaan drinken :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan