- Berichten
- 10.086
Vanwege het slechte van zaterdag maar op zondag een BCC in de planning gezet.
Vrijdagavond al een pasta gemaakt van:
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 3/4 eetlepel zout
- 2 eetlepels provencaalse kruiden
- 4 eetlepels chilisaus
Hiermee het chickie ingewreven.
Hedenochtend de kip gevuld met een geraspte en ingesneden citroen, vervolgens op de kiphouder van de cobb gezet.
De geraspte citroenschil wist ik even geen raad mee en mijn dochter stelde voor om de kip dan maar krulletjes te geven

Chickie op de cobb

Lekker roken met snippers kersenhout (hoorde de buurtjes weer zeggen: wat gaat er nu weer voor lekkers op de bbq...
)


Ondertussen ook een kruidenbrood gebakken, deeg vermengd met bruschetta-kruiden en 2 kleingesneden teentjes knoflook

Kerntemp nu op 46 graden, dus wordt vervolgd.
Droge zondag gewenst.
Rick
Vrijdagavond al een pasta gemaakt van:
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 3/4 eetlepel zout
- 2 eetlepels provencaalse kruiden
- 4 eetlepels chilisaus
Hiermee het chickie ingewreven.
Hedenochtend de kip gevuld met een geraspte en ingesneden citroen, vervolgens op de kiphouder van de cobb gezet.
De geraspte citroenschil wist ik even geen raad mee en mijn dochter stelde voor om de kip dan maar krulletjes te geven


Chickie op de cobb

Lekker roken met snippers kersenhout (hoorde de buurtjes weer zeggen: wat gaat er nu weer voor lekkers op de bbq...



Ondertussen ook een kruidenbrood gebakken, deeg vermengd met bruschetta-kruiden en 2 kleingesneden teentjes knoflook


Kerntemp nu op 46 graden, dus wordt vervolgd.
Droge zondag gewenst.
Rick