- Berichten
- 21
Vanmiddag eindelijk een van de klassiekers gemaakt: de BCC & CCC
De BCC met de Noskos Chicken Rub bestrooid en de CCC met standaard kipkruiden van de bekende kruidenier.
De KJCI iets te hoog opgestookt naar zo’n 220c, dus de kippen hadden na een klein uurtje een kern van 74c bereikt.
Laatste 30 minuten er 4 maiskolven in folie bijgelegd.
Het was weer een feestmaaltje

Ron
#staysafe
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
De BCC met de Noskos Chicken Rub bestrooid en de CCC met standaard kipkruiden van de bekende kruidenier.
De KJCI iets te hoog opgestookt naar zo’n 220c, dus de kippen hadden na een klein uurtje een kern van 74c bereikt.
Laatste 30 minuten er 4 maiskolven in folie bijgelegd.
Het was weer een feestmaaltje


Ron
#staysafeVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
, vinden de rub van Noskos echt top....de kids vinden de kipkruiden van Verstegen lekkerder. Gelukkig geen probleem op zo’n ruime kamado