- Berichten
- 2.292
Omdat ik niet alle foto's heb om hem in het receptendeel te plaatsen maar ik jullie deze niet wil onthouden, zet ik deze in de low and slow.
Want low and slow was ie!
Maar high and fast waren de bordjes leeg!
Riblappen in de blues hog rub, aanbraden in een braadpan, 1,5 dl water erbij en dan zoveel van je favoriete Bbq saus dat het vlees net onder staat. Dan 5 uurtjes op 120 graden op de Q. Pullen en serveren met vlaamse friet en een salade.
Ik heb mijn bbq saus zelf bij elkaar gemengd, cola, chilisaus, ketchup, bruine suiker, smokey bbq saus en gewone bbq saus, ketjap manis en sambal.
Bedankt voor het kijken!
Want low and slow was ie!
Maar high and fast waren de bordjes leeg!
Riblappen in de blues hog rub, aanbraden in een braadpan, 1,5 dl water erbij en dan zoveel van je favoriete Bbq saus dat het vlees net onder staat. Dan 5 uurtjes op 120 graden op de Q. Pullen en serveren met vlaamse friet en een salade.
Ik heb mijn bbq saus zelf bij elkaar gemengd, cola, chilisaus, ketchup, bruine suiker, smokey bbq saus en gewone bbq saus, ketjap manis en sambal.




Bedankt voor het kijken!