BasBQ
Beef en Steak

Bavette

 

11E

Sprokkelaar
Berichten
38
De bavette aan beide zijden kruislings insnijden, kruiden en op het rooster tot een kern van 54 graden.
Ongeveer 5 minuten per kant, maar beter is het om op temperatuur te garen.
Bavette, longhaas, en picanha altijd OP de draad snijden! Eet smakelijk!
 
Leuk he, die comfort food receptjes .
Ceriel +1
Al houdt ik meestal 48 aan bij zulks fijn vleesch, maar dat is weer heel persoonlijk.
 
Bij Bavette dien je wel die witte harde draden aan de buitenkant schoon te snijden... of heb je al een mooie schone?
 
Jeroen: ja, de vrouw leest of ziet het op TV, en de opdrachten komen dan vanzelf door :) Maar er zitten inderdaad leuke tussen.

Sander; Hij ziet er perfect uit, hij is netjes schoongemaakt door de slager.
 
In plaats van op tijd, op temperatuur garen. Dan gaat het zeker goed ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan