Kerstmis, een tijd van familie en lekker eten. Ik wou dus eens de kids aan het werk krijgen met een niet te moeilijk recept. Er stond al even bavette op de wishlist dus toen ik het filmpje van NasQ zag was ik verkocht bij het idee er een Italiaanse rollade van te maken...
Zo gezegd, zo gedaan. De meisjes aan het werk gezet. Het vlees heb ik gevlinderd maar zij maakten de vulling (pesto, zongedroogde tomaten, serrano-ham, pijnboompitten en mozzarella).
Het was waarlijk een echt feest om dit op te eten. Alleen heb ik ontzettend zitten klooien met de houtskool. Mijn dome ging eerst vlot naar 210 graden, wat veel te hoog was. Ook duurde het 1u30 voor alles klaar was ipv 40minuten. Er zijn dus nog werkpunten aan mijn eigen kunnen, maar volgende keer dus kokosbriketten en iets vroeger beginnen...
Alleszins, ik kan het recept echt aanraden aan iedereen!
Fijne feesten allemaal.
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Zo gezegd, zo gedaan. De meisjes aan het werk gezet. Het vlees heb ik gevlinderd maar zij maakten de vulling (pesto, zongedroogde tomaten, serrano-ham, pijnboompitten en mozzarella).
Het was waarlijk een echt feest om dit op te eten. Alleen heb ik ontzettend zitten klooien met de houtskool. Mijn dome ging eerst vlot naar 210 graden, wat veel te hoog was. Ook duurde het 1u30 voor alles klaar was ipv 40minuten. Er zijn dus nog werkpunten aan mijn eigen kunnen, maar volgende keer dus kokosbriketten en iets vroeger beginnen...
Alleszins, ik kan het recept echt aanraden aan iedereen!
Fijne feesten allemaal.









Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Laatst bewerkt: