BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade (recept van NasQ)

 
 

Ragnarok

Sprokkelaar
Berichten
47
Kerstmis, een tijd van familie en lekker eten. Ik wou dus eens de kids aan het werk krijgen met een niet te moeilijk recept. Er stond al even bavette op de wishlist dus toen ik het filmpje van NasQ zag was ik verkocht bij het idee er een Italiaanse rollade van te maken...

Zo gezegd, zo gedaan. De meisjes aan het werk gezet. Het vlees heb ik gevlinderd maar zij maakten de vulling (pesto, zongedroogde tomaten, serrano-ham, pijnboompitten en mozzarella).

Het was waarlijk een echt feest om dit op te eten. Alleen heb ik ontzettend zitten klooien met de houtskool. Mijn dome ging eerst vlot naar 210 graden, wat veel te hoog was. Ook duurde het 1u30 voor alles klaar was ipv 40minuten. Er zijn dus nog werkpunten aan mijn eigen kunnen, maar volgende keer dus kokosbriketten en iets vroeger beginnen...

Alleszins, ik kan het recept echt aanraden aan iedereen!

Fijne feesten allemaal.


28382d4a2d63ebacc549e0a98d84dacc.jpg
6aa480ae70457aa629542b56d68b810c.jpg
98e08933133e5f96bd7568d34a5e85b0.jpg
0acbc86038701dd79cb4c356f5f528b4.jpg
9f3f95539b691bcffdeb8c1cc0a0a918.jpg
1506c4d05f3aad206d8df162e5106c28.jpg
048985d671f17f89fbc57baedfffabb5.jpg
2c5c99305682e412b5c81e2cedc26be1.jpg
cfb843793bc4728f3967741eab8fecdc.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
Mooi bordje zo en wat een goede hulp kreeg je!
 
Het resultaat mag er wezen hoor!

En samen met de kinderen koken is altijd leuk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan