- Berichten
- 7.631
Beste BBQ Vrienden!
Ik maakte The Classic BLT voor Bacon Day!
Het was 11:00 uur, dus de BBQ mocht aan voor de lunch!
Ik maakte die met mijn eigen bacon, dat is echt een feestje!
Eerst lekker het spek uitbakken in een skillet:
Ik had het grill rooster erin gelegd om de broodjes te toasten, maar ik dacht ineens... lekker, dat spekvet!
Dus toen met mayo, sla en tomaat het broodje opmaken!
Lekker man!
Ik weet niet hoe dat met jullie gaat, maar als hier de BBQ aan gaat, al is het nog voor enen... dan lust ik 'm al!
Echt een hele frisse rakker met veel smaak en toch weinig alcohol, perfect voor de lunch!
Proost makkers!
Ik maakte The Classic BLT voor Bacon Day!
Het was 11:00 uur, dus de BBQ mocht aan voor de lunch!
Ik maakte die met mijn eigen bacon, dat is echt een feestje!
Eerst lekker het spek uitbakken in een skillet:
Ik had het grill rooster erin gelegd om de broodjes te toasten, maar ik dacht ineens... lekker, dat spekvet!
Dus toen met mayo, sla en tomaat het broodje opmaken!
Lekker man!
Ik weet niet hoe dat met jullie gaat, maar als hier de BBQ aan gaat, al is het nog voor enen... dan lust ik 'm al!
Echt een hele frisse rakker met veel smaak en toch weinig alcohol, perfect voor de lunch!
Proost makkers!