A3N
Kooltjesharker
- Berichten
- 119
Gisteren een mooi stuk picanha uit de vriezer gevist. Vandaag in de smoker en even afgrillen was het plan. Al met al ging dat vandaag niet in de planning passen. Dan maar spiesen!
Mede door de inspiratie die ik hier opdoe wilde ik weer eens een steak Aziatisch op smaak brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Een marinade gemaakt van oa. ketjap, gember, sriracha, knoflook, sojasaus. Steaks gesneden van de picanha en in bad gedaan.
Halve dag later aan de spiesen.
Vandaag eens niet op gas. De bbq voorbereid voor direct grillen en erop met die spiesen.
Afgemaakt met sesamzaad en bieslook uit eigen tuin, de bosui moest nog wat groeien
.
Vervolgens weer vergeten een foto van de garing te doen, maar deze 1,1kg ging niet op met 2,5 personen
.
Mede door de inspiratie die ik hier opdoe wilde ik weer eens een steak Aziatisch op smaak brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Een marinade gemaakt van oa. ketjap, gember, sriracha, knoflook, sojasaus. Steaks gesneden van de picanha en in bad gedaan.
Halve dag later aan de spiesen.
Vandaag eens niet op gas. De bbq voorbereid voor direct grillen en erop met die spiesen.
Afgemaakt met sesamzaad en bieslook uit eigen tuin, de bosui moest nog wat groeien

Vervolgens weer vergeten een foto van de garing te doen, maar deze 1,1kg ging niet op met 2,5 personen
